Casual Dating Seinäjoki

iso mulkku nainen ja mies yhdynnässä

Myös eläimellinen vikinä ja heiluminen saa normaalimiehen silmät pullistumaan päästä ja tuomaan Manaaja-elokuvan mieleen. Eli ei kannata yrittää kovin erikoisia juttuja ennen kun tuntee vähän enemmän vastapeluria.

On tylsää lähteä harrastamaan seksiä ilman, että ollaan luotu oikeanlainen tunnelma sille esileikin kautta. Naiset, älkää iskekö hampaitanne kiinni penikseen — se ei tunnu hyvältä. On toki miehiä, jotka pitävät siitä mutta, jos ette tiedä niin välttäkää tätä toimenpidettä, sillä seksi tuskin pääsee alkuunkaan tällöin. Sama pätee kivesten voimakkaaseen puristeluun. Älä 'feikkaa' nautintoa, jos et nauti esileikissä tai yhdynnässä, mokasi on siinä ettet kerro mistä pidät, eikä välttämättä siinä, että mies on huono.

Kerro miehelle mistä pidät ja kysy häneltä mistä hän pitää — vain tällöin molemmat voivat nauttia kunhan seksi ei muutu kyselytuokioksi. Aikuisviihde ei anna realistista kuvaa siitä millaista ns. Älä myöskään oleta, että jokainen mies 'tulee' orgasmin saadessaan — niin ei vain tapahdu. Ratsastaminen saa olla villiä, mutta jos miehen penis luiskahtaa pois ja joutuu ikävään asentoon, voi se olla hyvinkin tuskallinen kokemus miehelle.

Rytmissä on hyvä pysyä muissakin asennoissa, sänky ei ole rodeo-areena. Jos oletat, että mies valitsisi aina asennot ja sen mitä tehdään niin mokaat.

Ota ohjat välillä käsiisi äläkä ole lahna — seksi on mielenkiintoisempaa, kun molemmat osallistuvat siihen. Jos olet rehellinen siitä mistä pidät ja mitä tunnet, et voi mokata.

Sanoisin, että pahinta on olla tekemättä mitään, eli maata elottomana selällään, kun mies samalla kokeilee pulssia. Paljon riippuu myös siitä, onko sängyssä vieraileva ollut paikalla vain kerran vai useammin. En ole myöskään varma, onko järkevää listaa "möläytyksistä" tai teoista. Ihminen on kuitenkin niin yksilöllinen lopulta.

Sen sijaan, että suotta luettelisin jotain tiettyjä huonoja ratkaisuja, painotan sanaa itseluottamus. Jos sen murentaa jollain tavalla, seuraukset harvemmin ovat hyviä, myöskään oman nautintosi kannalta.

Lyhyemmän suhteen tai yksittäisen kerran suhteen tulee varmasti silloin tällöin epäonnistumisia ja koska kyseessä — useasti — lienee vain seksi, ne voinee korjata välittömästi sanomalla tai ohjaamalla tilanteen mielesi mukaiseksi.

Yleensä toisen itseluottamuksen ei pitäisi ottaa siitä iskua, koska olisi suotavaa ettei toinen halua tehdä mitään, mikä ei toimi. Parisuhteissa, varsinkin pitemmissä asia on hieman eri. Niin sanotut virheet saattavat esimerkiksi tulla jos kyseenalaistaa tai ihmettelee toisen jotain uutta puolta, oli se sitten mitä vain.

Toiset ovat ujoja ja avaavat itsensä — varsinkin tällä alueella — hitaasti ja luottamuksellisesti. Jos he kokevat että seinä tulee heti eteen, se voi johtaa sulkeutuneisuuteen tuossa asiassa. Tämä heikentänee luultavasti jatkossa muutenkin suhdetta, varsinkin makuuhuoneen puolella.

Seksistä puhuttaessa ei pidä keskittyä siihen, että mokaako vai tekeekö jotain väärin. Kyseessä on hetki, johon kummankin osapuolen pitää heittäytyä täydellä tunteella ja toista aistien. Sängyssä voi kokeilla ja tehdä mokia, ja ei todellakaan pidä pelkää sanoa, jos ei jostain tykkää tai vastaavasti, jos tykkää jostain erityisesti. Lähtökohtaisesti seksin tulee olla hauskaa ja leikittelevää ja avoimilla korteilla pelaamista, jotta siitä saa kaiken hekuman irti.

Mutta kai sitä nyt on paljon pahempiakin, ei vaan tule mieleen muuta kuin jotain klassisia ja tylsiä, niin kuin väärän nimen huutaminen tai jotain. Mikään seksi ei voi tuntua niin hyvältä.

Joko taputellaan selkään, että kyllä se siitä, tai pahempaa, otetaan asiasta itseensä ja syyllistetään ja päätellään, että "Etkö sä halua mua? Myös mahdollinen ääneen vertailu aiempiin kumppaneihin saattaa olla virhe. Pätee toki molempiin osapuoliin. AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä!

Käyttämällä twiitissäsi hashtagia avatv viestisi voi päästä telkkariin. Tykkää AVAsta myös Facebookissa! Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta!

Noora julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan paketista, jonka hänen ystävänsä lapsi löysi Särkänniemestä. Paketissa oli koru ja viesti. Suvin toiveissa oli rauhallinen synnytys ammeessa, mutta ensiraskauden aikana vatsa vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi.

Nyt Suvi kertoo synnytystarinansa. Tuoko juhannuksen kukkaseppele sulhon? Testaa keskikesän lemmenloitsut ja juhannustaiat! Eivätkö paukut riitä seksiin arkena? Seksihetken sopiminen viikonloppuun voi olla hyvä ajatus. Iida on raskaana ja Tinderissä — sai osakseen palauteryöpyn: Hayley kutsui ex-poikaystävän häihinsä — mieheltä vitsikäs vastaus.

Onko aikuisen mahdollista unohtaa äidinkielensä? Kaupungeissa viihtyvät eläimet ovat tarpeeksi älykkäitä sopeutumaan ihmisen luomaan ympäristöön. Niiden äly kuitenkin aiheuttaa kaupunkilaisille päänvaivaa. Perunasalaattia valmistettaessa tärkeintä on legendaarisen julkkiskokki Julia Childin mukaan kiinnittää huomiota perunoiden kyspyyteen ja majoneesin määrään.

Mehiläisten sukupuutto olisi kuolemantuomio ihmiskunnalle. Sir David Attenborough kehottaa Facebook-päivityksessään elvyttämään mehiläisiä. Meillä on 4 lasta, joten tuostakin on kokemusta. Milloin on liian isoa ja milloin liian pientä. Ei ole helppoa teidän naistenkaa elämä. Saanko ehdottaa sinkkunaisille,tatuoittakaa otsaanne täydellisen peniksen mitat,niin loppuu tämä paskanjauhanta,säästyy noloilta ja hankalista tilanteista naiset että miehet. Onko täällä kenelläkään vastaavanlaisia kokemuksia: Edellisellä poikaystävälläni oli niin paksu, että se ei mahtunut kunnolla sisään.

Asetuin päälle, jotta sisäänmeno olisi helpompaa. Istuin koko painollani ja emättimeni suuaukko repesi välilihan puolelta.

Sattui niin paljon ettei voitu jatkaa. Lopetin suhteen koska emme voineet harrastaa seksiä ollenkaan. Aian kun olen nykyisen miesystäväni kanssa yhdynnässä, haava aukeaa uudestaan repeämiskohdasta.

Olen asiasta kertonut miehelleni ja häntä ja minuakin vaivaa koska haava muistuttaa erityisesti häntä siitä että sisälläni on ollut jotain todella valtavaa.

Itselläni kyseinen elin on kyllä aika iso, sellaista henrisaari-mattinykästasoa. Voin kertoa, että pari kertaa poikamiesvuosina tulivat fysiikan rajat vastaan, kun nainen tunsi kipua tai uskoi muuten ettei se mahdu. Samoin kortsut repesivät kerran pari, mikä johtui ehkä huonosta tekniikasta. En ole koskaan ollut kenenkään oikeasti hennon, esim. Joskus ongelmia , Emme ole poikakaverini kanssa vielä olleet varsinaisessa yhdynnässä, mutta muuten peuhatessa on tullut huomattua että hänenkin vehkeellään näyttäisi olevan kokoa enemmän kuin olisi tarvis ja vähän hirvittää ja epäilyttää että tuleekohan yhdynnästä edes mitään, ja just tollanen repeäminen pelottaa.

Siksi tänne palstalle eksyinkin, lukeakseni muiden kokemuksia. Vaimon käsi ei myöskään ylety varren ympärille ja varsinkin terska on tosi suuri. Pituuttakin on niin että varovainen pitää olla. Kyllähän ne pari neitsyttä, jotka ovat vehkeeni nähneet ovat molemmat olleet aivan kauhuissaan.

Vaimon kanssa tosin vasta siinä vaiheessa kun perääntyä ei enää voinut, vaan oltiin jo naimisissa. Kyllä ne vaimon paikat siitä venyi. Ne joita pelottaa ottakaa vain rento asenne ja paljon rasvaa mukaan. Kuivaan ei kannata antaa laittaa.

Ja myöhemmin huomaatte iso on. Kai se mahdollista on jollain toisella, mutta tuntuu hassulta, että paksuus koituisi ongelmaksi. Olen sellaista todella suurta mustaa dildokin kokeillut paljon paksumpi kuin yhdelläkään miehellä , ja isompikin vielä menisi.

Ei ole yhtään miestä tullut vastaan, jolla olisi juuri paksuus ongelma. Pituus sitten onkin eri juttu -- kun nostaa lähetyssaarnaajassa jalat tai mies panee takaa hiukan viistoon toinen polvi ilmassa , liian pitkä on ottanut "pohjaan" tai johonkin vastaavaan kiinni, ja aktin jälkeen on hiukan kohdussa tuntunut kipua. Tässäkin mies on joko tunaroinut esileikin tai kalu ollut reilusti yli 20 senttiä.

Nykyinen, ihana raskaana oleva naiseni antaa ottaa kiinni ja laskea sydämen kyllyydestä. Nyt kyl ku on raskaana ni ei oo viititty takaapäin naida ku mä aina innostun rynkyttämään tosi kovaa silleen et lantiosta kiinni ja niin syvälle et joku tuntuu koskevan terskaan Kunnon pelin pitää olla käsivartta pitkä ja ranteen vahvuinen. Taas nämä "fiksut miehet" tulee jauhaa sontaa, ku joku oikeasti kertoo, että sattuu iso kalu. Se ei ole keksitty juttu, mutta se että "pitää olla iso" on ihan miesten maailman juttuja ja se ei nyt liity tähän topikkiin yhtään.

Mun exällä oli iso mun kokooni nähden ja mikäli emme "lämmitelly" tarpeeks ni sain kerrankin mm. Tätä ei exä ymmärtänyt ollenkaan, vaan heitti tuon kerrankin jälkeen; helvetti, vihdoin kun pitkästä aikaa nähdään oltiin oltu eri lomareissuilla ni sulle tulee jotain tollasta! Kyllä täytyy sanoa, että siinä vaiheessa tuntui tosi kurjalta- ihan kuin itse olisin valinnut sen, että haluan kipeitä haavoja. Eri asia olisi ollut musta se, ettei mua olis seksi huvittanut ja olisin vaikka "esittänyt pääkipuista".

Asia vaan oli täysin toisin päin. Että joskus voisivat myös miehet miettiä, mikä on oikeasti totta, kuunnella naista hän ei aina oikeasti narise turhasta niinkuin te epäilette!

Mistäköhän miehellä johtuisi, jos kalusta alkaa vuotaa verta, tulee pienille haavoille yhdynnässä. Näin tapahtuu aina joskus, itseltäni ei naisena ole tullut verta, joskin on sattunut kyllä pohjaan asti painettaessa. Miesystävä epäili jotakin tautia itsellään, kun tuli pari päivää tuota verta. Oltiin kumpikin aika järkyttyneitä. Minulle riittää senttinen, muuten vuodan verta päiväkausia ja rakastelut jää yhteen kertaan viikossa. Poikaystävälläni on aika iso ja välillä mietinkin voiko seksi tuntua minustakin joskus hyvältä vai tuleeko se aina saattuun..

Emättimen syvyys ei ole paljoa, hyvin yleistä että osuu jorman kärki kohdunsuulle. Joskus oli emäntä jonka kanssa meni kortonki rikki jatkuvasti kun syvälle työnteli. Vastaa alkuperäiseen viestiin liian iso kulli, sattuuko muilla!!!???

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Voiko seksi vahingoittaa naisen kohtua? Harrastaessa seksiä jalat ylhäällä-mies päällä, hänen kalunsa koskettaa joka työnnöllä ns. Mietin että voiko seksi siinä asennossa vahingoittaa kohtua?

Utelias, nainen 20 vuotta RFSU: Kohtu muodostuu kohdunrungosta, jonka sisällä on kohdunpohja ja kohtuontelo. Kohdunkaula on noin 3 cm pitkä, ja sen alinta osaa kutsutaan kohdunnapukaksi. Yhdynnässä saattaa tulla tuntumaa kohdunsuuhun eli tähän kohdunnapukkaan. Se sijaitsee siellä emättimen pohjassa. Kohdunsuulla oleva aukko johtaa kohtuun, ja se on sulkeutunut normaalissa tilassa kuukautisten aikana hiukan auki.

Synnytyksessä aukko aukeaa ja kohdunkaula lyhene jolloin vauva pääsee syntymään. Jos nainen laittaa sormet emättimeensä, saattaa hän saada kohdunnapukan omiin sormiinsakin hyvässä asennossa. Googleta vielä naisen anatomian kuva, niin asia aukeaa sinulle paremmin yhdessä selitykseni kanssa. Peniksen osuminen kohdunnapukkaan on mahdollista eri asennoissa, eikä se ole vaarallista.

Liian raju seksi voi aiheuttaa ainakin limakalvovaurioita, joka voi sitten taas lisätä esim. RFSU - muutakin kuin kondomeja RFSU on kondomeja ja muita tuotteita, seksuaalikasvatusta, mielipiteisiin vaikuttamista, seksuaalipolitiikkaa, klinikoita, koulutiedottajia ja paljon muuta. Suomessa on jopa puoli miljoonaa. Suomessa on valtava määrä merkitsemättömiä kissoja, joiden omistajia ei tunneta.

iso mulkku nainen ja mies yhdynnässä

Iso mulkku nainen ja mies yhdynnässä -

En ole myöskään varma, onko järkevää listaa "möläytyksistä" tai teoista. Tähän tulkintaan päätyy myös professori Aarne I. No nyt pari päivää tapahtuneen jälkeen ala-vatsani on edelleen kipeänä ja lisäksi vuodan hiukan verta. Parisuhteen haluttoman osapuolen on turha syyllistää kumppania tämän haluista. Myös suuseksi on haasteellisempaa, kun suu väsyy nopeaan. Paljon riippuu myös siitä, onko sängyssä vieraileva ollut paikalla vain kerran vai useammin. Nykyinen, ihana raskaana oleva naiseni antaa ottaa kiinni ja laskea sydämen kyllyydestä. Seksistä puhuttaessa ei pidä keskittyä siihen, että mokaako vai tekeekö jotain väärin. Mahdollisuus on paljon enempäänkin. Miten kerron miehelle, mistä nautin seksissä? Aina ei ole selvää, kuinka miehet toivoisivat sängyssä käyttäydyttävän.

0 thoughts on “Iso mulkku nainen ja mies yhdynnässä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *