Juhla Mikkeli

huora palvelu eroottinen novelli

Mies ilmeisesti pelästyi vähän. Hän oli varmaan tottunut pyristeleviin naisiin, mutta sitten hän vastasi suudelmaani ja alkoi kiihdyttää työntötahtia.

Nyökkäsin hiljaa mielihyvästä väristen, ja tunsin kuinka jättimäinen, sykkivä kalu tunkeutui kosteaan vittuuni. Selkäni taipui notkolle, ja sain elämäni upeimman orgasmin. Rentouduin täysin, ja mies työnsi vielä muutaman kerran, ennen kuin laukesi itsekin. Mies pyöräytti minut rajusti ympäri ja alkoi hitaasti panna persettäni.

Hän otti kiinni lantiostani ja veti itseään aina vain syvemmälle ja syvemmälle. Aloin taas ähistä ja täristä. Se oli niin ihanaa, minulla ei ole koskaan ollut niin ihanaa kenenkään kanssa. Oli minun vuoroni ottaa ohjat, ja kierähdin nopeasti ympäri.

Käänsin miehenkin ja aloin ratsastaa hänen munansa upotessa niin syvälle pilluuni, että tunsin sen mahan pohjassa asti. Hän laukesi, ja niin minäkin. Yhtäkkiä mies alkoi kerätä vaatteitaan, ja melkein surin, kun piti lopettaa. Hän käännähti ja nyökkäsi. Seuraavana päivänä olin laittautunut oikein nätiksi, laittanut helposti riisuttavan hameen ja pienet stringit.

Metsässä etsin suunnilleen saman paikan, missä edellispäiväinen eroottinen hetki oli tapahtunut ja istahdin kivelle. Alapäässä alkoi tuntua tunne, että nyt pitää saada ja mitä kovempaa, sitä parempi.

Hetken päästä komistukseni jo saapui metsän siimeksestä ja oli selvästi jo valmiina käsittelyyn. Hänellä ei ollut paitaa, vain housut. Hänet nähtyäni hyökkäsin heti kimppuun, ja aloin riisua hamettani ja avasin hänen housunsa. Emme ehtineet edes tervehtiä, vaan aloimme kiihkeästi suudella. Vein käden partnerini housuihin ja aloin hiljaa runkata ja kutitella. Tunsin kuinka mahtavan kokoinen molo jäykistyi, ja vedin hänen housunsa kokonaan alas.

Otin molon suuhuni ja pyörittelin kieltä juuren ympärillä. Kuulin kuinka mies alkoi ähistä ja puhista. Otin pään suuhuni ja aloin imeä. Imin ja runkkasin samaan aikaan, ja tunsin kuinka hän oli laukeamaisillaan. Vielä pari runkkausliikettä, ja koko lasti tuli suuhuni. Nielin sen, ja vedin pienet stringini alas. Mies katsoi himo silmissään posliiniani ja kellisti minut maahan.

Hän alkoi kiihkeästi nuolla kostunutta vakoani kutitellen välillä klitorista. Sain orkun aika pian, sitten en kestänyt enää kiusausta. Miestä ei tarvinnut kahdesti käskeä. Hän nosti minut selkä puuta vasten, ja laitoin jalat hänen vyötärönsä ympäri.

Hän asetti ison, sykkivän molonsa häpyhuulilleni, ja alkoi hitaasti työnnellä. Pian hän oli täydessä toiminnassa ja työnteli kiivaaseen tahtiin. Aloin voihkia, kun hän survoi meisseliiään sisääni. Työntö, työntö, ja täysillä pohjaan asti. Se oli mahtavinta seksiä, mitä olin ikinä harrastanut.

Mies istutti minut syliinsä kivelle ja alkoi työntää siitä asennosta. Työnsin vastaan, ja taas, ja tunsin kuinka vittuni alkoi supistella. Sain taas mielettömän orgasmin, ja toinen osapuoli ruiskautti lastin sisälleni. Se ei haitannut, käytin pillereitä. Mies astui seisomaan taakseni ja kostutti peräaukkoni spermallaan. Tietyöt olivat kesän ihania yllätysvieraita hyttysten ja ukkossateiden ohella. Novan liikenneradio alkoi sopivasti soittaa Kesäkatua.

Tämä tarina sisältää perheenjäsenten välistä seksiä eli jos et sellaisesta pidä, niin älä lue pidemmälle, vaan poistu tältä sivulta. Äitini on paras pano ikinä: Tämä tapahtui äitini ollessa hieman yli Itse taisin olla jossain välillä. Isäni oli myyntitöissä ja sen johdosta paljon matkoilla. Olimme siis melko paljon keskenämme äitini ja minua pari vuotta nuoremman sisareni kanssa. Tädin kanssa — Eka kerta: Ollessani vähän toisellakymmenellä, siinä vuotias, aloin kiinnostua alastomasta naisvartalosta.

Minulla on täti, nimeltään Reija, jonka vartalossa oli kaikki kurvit kohdallaan, isot rinnat ja pyöreä peppu. Luonteeltaankin hän oli nuorempana aika estoton, ei häpeillyt vartaloaan. Myöhemmin kun aloin hieman ymmärtää asioiden päälle, ajattelin hänen suorastaan nauttineen herättämästään huomiosta. Minua hän kiusoitteli aina tämän tästä. Vihdoinkin kotiin, ajattelin pakatessani tavaroita laukkuuni toimiston työpöydältäni. Otin mustan jakkuni työtuolini nojalta ja laitoin sen päälleni.

Suoristin sihteeri Sasinen -kylttiä pöydälläni ja otin laukkuni olalle. Katsahdin toimiston pitkään peiliin. Korjailin nutturaani ja nappasin korvani takaa mustan hiussuortuvan laskeutumaan kauniisti poskeani pitkin. Katselin itseäni peilistä hetken aikaa. Juuri ostamani räikeän punainen toppi oli avara V-aukkoinen ja sopivan ….

Tyttöystäväni ilmoitti yllättäen, että oli saanut Espanjasta työpaikan ja olisikin siellä pidempään kuin oli aluksi suunnitellut. Ilmoitus ei sinänsä harmittanut minua kummemmin, kun päässäni pyöri vielä muistot edellisen viikon yllättävistä tapahtumista vuotiaan kesäharjoittelijan, Jennin, kanssa.

Olin nähnyt Jenniä töissä ollessani muutaman kerran. Tyttö oli tervehtinyt iloisesti ja antanut minulle …. Mä laukeen sun suuhun: Olin ensimmäistä päivää uudessa työpaikassa. Olin päässyt harjoittelijaksi pieneen IT-taloon ja olin nyt istumassa uudessa toimistossa koneen ääressä. Toimisto oli siisti ja olin saanut käyttöön jopa oman työhuoneen. Työnantaja oli antanut tehtäväksi tutustua aiempien projektien papereihin ja varsinainen työ alkaisi vasta seuraavalla viikolla.

Olin lukenut läpi jo kaikki pomon lähettämät dokumentit ja alkuiltapäivä menikin mukavasti …. Eräretkellä osat — Kiimainen gaynovelli:

huora palvelu eroottinen novelli Mitään kriittistä ei näkynyt, paljas selkä, takamuksen kaarre, koukussa olevat jalat. Metsässä etsin suunnilleen saman paikan, missä edellispäiväinen eroottinen hetki oli tapahtunut ja istahdin kivelle. Tämä tapahtui äitini ollessa hieman yli Mies ilmeisesti pelästyi vähän. Olin lukenut läpi jo kaikki pomon lähettämät dokumentit ja alkuiltapäivä menikin mukavasti …. Osa 1 Ovikellon soidessa toistamiseen tarkistin vielä asuni moitteettomuuden eteisen peilistä. Olimme siis melko paljon keskenämme äitini ja minua pari vuotta nuoremman sisareni kanssa.

Huora palvelu eroottinen novelli -

Hetken päästä kuitenkin lannistuin, ja mies sai vedettyä housuni alas. Olimme siis melko paljon keskenämme äitini ja minua pari vuotta nuoremman sisareni kanssa. Suoristin hieman kravattiani, ja vilkaisin olohuoneeseen. Emme ehtineet edes tervehtiä, vaan aloimme kiihkeästi suudella. Se oli niin ihanaa, minulla ei ole koskaan ollut niin ihanaa kenenkään kanssa.

Metsässä etsin suunnilleen saman paikan, missä edellispäiväinen eroottinen hetki oli tapahtunut ja istahdin kivelle. Alapäässä alkoi tuntua tunne, että nyt pitää saada ja mitä kovempaa, sitä parempi.

Hetken päästä komistukseni jo saapui metsän siimeksestä ja oli selvästi jo valmiina käsittelyyn. Hänellä ei ollut paitaa, vain housut. Hänet nähtyäni hyökkäsin heti kimppuun, ja aloin riisua hamettani ja avasin hänen housunsa. Emme ehtineet edes tervehtiä, vaan aloimme kiihkeästi suudella.

Vein käden partnerini housuihin ja aloin hiljaa runkata ja kutitella. Tunsin kuinka mahtavan kokoinen molo jäykistyi, ja vedin hänen housunsa kokonaan alas. Otin molon suuhuni ja pyörittelin kieltä juuren ympärillä. Kuulin kuinka mies alkoi ähistä ja puhista. Otin pään suuhuni ja aloin imeä. Imin ja runkkasin samaan aikaan, ja tunsin kuinka hän oli laukeamaisillaan.

Vielä pari runkkausliikettä, ja koko lasti tuli suuhuni. Nielin sen, ja vedin pienet stringini alas. Mies katsoi himo silmissään posliiniani ja kellisti minut maahan. Hän alkoi kiihkeästi nuolla kostunutta vakoani kutitellen välillä klitorista.

Sain orkun aika pian, sitten en kestänyt enää kiusausta. Miestä ei tarvinnut kahdesti käskeä. Hän nosti minut selkä puuta vasten, ja laitoin jalat hänen vyötärönsä ympäri.

Hän asetti ison, sykkivän molonsa häpyhuulilleni, ja alkoi hitaasti työnnellä. Pian hän oli täydessä toiminnassa ja työnteli kiivaaseen tahtiin. Aloin voihkia, kun hän survoi meisseliiään sisääni. Työntö, työntö, ja täysillä pohjaan asti.

Se oli mahtavinta seksiä, mitä olin ikinä harrastanut. Mies istutti minut syliinsä kivelle ja alkoi työntää siitä asennosta. Työnsin vastaan, ja taas, ja tunsin kuinka vittuni alkoi supistella. Sain taas mielettömän orgasmin, ja toinen osapuoli ruiskautti lastin sisälleni. Se ei haitannut, käytin pillereitä. Mies astui seisomaan taakseni ja kostutti peräaukkoni spermallaan. Hän alkoi panna minua takaapäin, seisten kädet selän päällä kuin koira. Hän nylkytti tasaista tahtia ja niin syvälle kuin upposi.

Sain taas orgasmin, yhden elämäni suurimmista. Mies nuoli pillustani valuvat mehut ja minä runkkasin hänelle vielä yhden laukeamisen. Makasimme vierekkäin hetken kiihkeästi suudellen, kunnes tajusin, etten tiennyt hänen nimeään. Siitä lähtien aina kun minua panetti, kävin metsässä.

Ja lähes aina sain yhtä hyvää palvelua. Tagit Äiti ratsastaa anus huora Ihana pillu Kireä teinipipari Kireää piparia Nuori teinityttö pakottaa seksiin Paljaalla pilluun Panna väksin raiskaus spermat pilluun Tiukka teinilutka Väkisin maanti.

Huora vaimon rangaistus — Kinky: Syksyinen lauantai-iltapäivä oli kuulakkaan aurinkoinen. Olin juuri palannut duunista, …. Kop…kop… Kuuluu voimakkaalla äänellä.

Huoneeni ovi avautuu ja äitini astuu sisään. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten. Taidat huora pitää tästä tammikuu 8, Alistus Jätä kommentti 34, Näyttöä. En ymmärrä miksi siintä pitäisi rangaista.. Mä olen teidän kaikkien huora tänään: Osa 1 Ovikellon soidessa toistamiseen tarkistin vielä asuni moitteettomuuden eteisen peilistä.

Suoristin hieman kravattiani, ja vilkaisin olohuoneeseen. Antin ja Pekan verkkainen keskustelu oli katkennut kellon ensimmäiseen sointiin. He katsoivat minuun nojatuoleistaan ja nousivat. Oranssihousuinen paidaton mies nosti kieltotikkarin eteen. Minä näin jyrän, asvalttikoneen ja tulikuumana höyryävän pien, kun vaimoni Pia näki ilmeisesti vain hikeä tirisevän, lihaksikkaan ylävartalon.

Tietyöt olivat kesän ihania yllätysvieraita hyttysten ja ukkossateiden ohella. Novan liikenneradio alkoi sopivasti soittaa Kesäkatua. Tämä tarina sisältää perheenjäsenten välistä seksiä eli jos et sellaisesta pidä, niin älä lue pidemmälle, vaan poistu tältä sivulta.

Äitini on paras pano ikinä: Tämä tapahtui äitini ollessa hieman yli Itse taisin olla jossain välillä. Isäni oli myyntitöissä ja sen johdosta paljon matkoilla. Olimme siis melko paljon keskenämme äitini ja minua pari vuotta nuoremman sisareni kanssa.

Tädin kanssa — Eka kerta: Ollessani vähän toisellakymmenellä, siinä vuotias, aloin kiinnostua alastomasta naisvartalosta. Minulla on täti, nimeltään Reija, jonka vartalossa oli kaikki kurvit kohdallaan, isot rinnat ja pyöreä peppu.

Luonteeltaankin hän oli nuorempana aika estoton, ei häpeillyt vartaloaan. Myöhemmin kun aloin hieman ymmärtää asioiden päälle, ajattelin hänen suorastaan nauttineen herättämästään huomiosta. Minua hän kiusoitteli aina tämän tästä. Vihdoinkin kotiin, ajattelin pakatessani tavaroita laukkuuni toimiston työpöydältäni. Otin mustan jakkuni työtuolini nojalta ja laitoin sen päälleni.

Suoristin sihteeri Sasinen -kylttiä pöydälläni ja otin laukkuni olalle. Katsahdin toimiston pitkään peiliin. Korjailin nutturaani ja nappasin korvani takaa mustan hiussuortuvan laskeutumaan kauniisti poskeani pitkin. Katselin itseäni peilistä hetken aikaa. Juuri ostamani räikeän punainen toppi oli avara V-aukkoinen ja sopivan …. Tyttöystäväni ilmoitti yllättäen, että oli saanut Espanjasta työpaikan ja olisikin siellä pidempään kuin oli aluksi suunnitellut.

Ilmoitus ei sinänsä harmittanut minua kummemmin, kun päässäni pyöri vielä muistot edellisen viikon yllättävistä tapahtumista vuotiaan kesäharjoittelijan, Jennin, kanssa. Olin nähnyt Jenniä töissä ollessani muutaman kerran.

1 thoughts on “Huora palvelu eroottinen novelli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *