Juhla Mikkeli

pornotarinat pillu porn

Niin että mies on lauennut sisääsi? Isäni huokaili hetken aikaa ja sanoi että on ylpeä minusta ja että haluaa ekan kertani olevan sellaisen kanssa joka saa minut todella märäksi ja syttymään suorastaan liekkeihin hänen ollessaan edes samassa huoneessa.

Kuuntelin isääni tarkoin ja tämän puheen aikana minun olisi niin tehnyt mieli vaan ottaa isäni halaukseen ja rutistaa tätä niin paljon mutta se olisi varmasti johtanut muuhunkin mistä en olisi niinkään varma vieläkään haluanko vai onko tämä vaan ohitse menevä vaihe? Mutta nyt kun näen sinut varttuvan ja kuulen sinut vessassa sormettamassa itseäsi en vain voi olla sanomatta tätä ääneen.

Kultaseni haluaisin antaa sinulle ekan kertasi ja kyllä tiedän että olen isäsi mutta olet perinyt äitisi muodot tosin parempina ja tuo pillusi kiimainen tuoksu se vaan huutaa minua tyydyttämään tyttäreni täysin. Katsoin isääni ymmälläni hetken aikaa mutta sitten rentouduin kunnolla myös siiderini avusta ja katsoin häntä nyt vain pelkästään himojeni kautta. Otin isäni kädestä kiinni ja puristin sitä sanoen;.

Samassa isäni vain nojautui ja suuteli minua kiihkeästi huulilleni, samalla kouraisi C-kupin rintani käsittelyynsä. Hämmennyin hieman mutta vartaloni rentoutui täysin hänen voimakkaassa otteessaan ja annoin hänen hieroa rintaani hellin ottein mutta nänneilleni hän oli kovempi, pillustani valui kiimanesteitä lauteille ja suljin silmäni nauttiekseni hänen määrä tietoisuudestaan. Hetken suutelimme pitkiä ja kiihkeitä kielisuudelmia, samalla kun isäni kädet hieroivat molempia rintojani ja tummiä nännejäni, se vain tuntui taivaalliselta ja samalla hiukan oudoltakin.

Isäni lopetti suuteluni ja siirtyi samantien alemmas vetäen minut lauteelle makaamaan, jolloin näin hänen kivikovan seisokkinsa en ollut aijemmin voinut edes kuvitella sen olevan paksumpi kuin peiton antama kuva mutta nyt näin paksun terskanpään, suonikkaan varren joka paksuni hieman lisää ja vankan varren jossa suonet näkyivät erittäin selvästi. Hänen kiveksensä olivat massiivisen kokoiset jopa isommat kuin olin suihkussa ollessani aina katsellut.

Isäni vedettyä minut lauteelle makaamaan selälleni hän avasi nopeasti haarani ja laskeutui suoraan kiimaiselle pillulleni, hän painoi päänsä suoraan sinne ja tunsin hänen huulensa hellästi suutelevan pilluani, hetken aikaa hän vain pusutteli ja lipoi kielellään klitoristani. Voihkin kiihkosta ja tunsin kuinka kokenut ja kiimainen isäni otti pilluni kunnolla käsittelyynsä saaden minulle niin paljon nautintoa etten voinut enää pysyä paikallani vaan nytkähtelin ja huudahtelin kiihkosta ja hyvästä tunteesta pillullani.

Isäni määrätietoinen kieli ja sormet pakottivat minut antautumaan hänen otteeseensa. Isäni kieli lipoi kiimaisia häpyhuuliani, hänen kielensä tiesi liiankin hyvin mistä tyttärensä g-piste sijaitsi ja miten auttaa sormillaan nautinnon saamista entistäkin kovemmaksi.

Huudahtelin kiihkosta ja nautinnosta isäni vain puristavan käsillään tiukemmin pakaroistani, olin saamassa voimakasta orgasmia joka tuntui tulevan kontroloimattomalla voimalla, vikisin hänen käsittelyssään hurjasti mutta en voinut kuvitellakkaan mitä seuraavana oli vuorossa.

Isäni vain kiristi tahtiaan kielellään ja antoi sormensa painautua syvälle sisääni tunnustellen miten kireänä tyttärensä olikaan. Pian sormettamisen ja nuolemisen yhteydessä sain ensimmäisen orgasmini isäni kanssa! Tartuin saunan kaiteesta kiinni ja kiljahdin kova äänisesti nytkähdellen ja tuntien kuinka pilluni supisteli hänen sormiaan vasten aivan kuin olisin lypsänyt hänen sormiaaan voimakkaasti saaden lisänautintoa.

Isäni murahteli samalla ja hellitti tyydyttämiseni, nousten hitaasti istumaan ja pyyhki suutaan sanoen;. En vastannut mitään koska olin aivan pilvissä ja oloni oli todella raukea, nytkähtelin ja hieroin rintojani hämmentyneenä hetken aikaa, jonka jälkeen nostin päätäni sen verran että vastasin;.

Helvetti isi sähän todellakin osaat nuolla ja sormittaa paremmin ku osasin odottaa. Isäni auttoi minut ylös ja nousimme pois saunasta jonka jälkeen marssimme samantien terassille viilentymään. Isäni haukkoi henkeään ja sanoi ettei ole koskaan saanut itse orgasmiaan tällä tavoin kuitenkaan, samantien katsoin hänen mulkkuaan joka oli yltäpäätä spermassa.

Hengitin vähän aikaa raitista ilmaa ennen kuin istahdin sohvalle alastomana ja edelleen herkkänä orgasmista ja pyysin isääni vierelleni. Isäni istuttua sanoin hänelle;. Kysyessäni isäni naurahti kovaan ääneen ja sanoi että oli tänä aamuna runkannut kun nukuin vielä ja peittoni oli jostain syystä pudonnut lattialle. Hetken aikaa mietin hiljaa ja tunnustin olevani ollut jo pitkään silleen että olin runkannut hänelle vessassa ja olettanut vain etten olisi kuitenkaan herättänyt häntä millään tasolla.

Isäni hymyili elämän iloisesti minulle ja nojautui samalla toisella kädellään nostaen leuastani päätäni ylemmäs ja suuteli minua hellästi.

Vastasin kiihkein suudelmin isälleni, ja näin kuinka hänen mulkkunsa alkoi jälleen kohoamaan juhlakuntoon, vaikka sperman haju itsessään inhotti minua todella paljon mutta en voinut jättää tilaisuutta käyttämättä koska olihan isäni antanut minulle parhaimman orgasmin mitä olisin ikinä voinut saada omillani niin olisi minun syytä antaa hänelle samallatavalla takaisinkin. Keskeytin suutelun ja kumarruin ottamaan tuon paksun mulkun suuhuni tosin en tullut ajatelleeksikaan mitä tekisin sille mutta annoin kiimani viedä minua eteenpäin.

Otin koko terskan suuhuni ja aloin vaistomaisesti imeä sitä kiihkeästi samalla maistellen miltä isäni sperma maistuikaan. Isäni otti rennomman asennon ja antoi tyttärensä antaa nautintoa nyt hänelle. Isäni mulkku tuntui paksunevan jonkin verran suussani tai sitten se oli vain mielikuvitustani.

Imin parhaani mukaan isääni ja hieroin hänen valtavia kiveksiään nekin tuntuivat tykkäävät käsittelystäni ja huomiostani. Imin nyt hieman nopeammin saaden isäni voihkimaan tunteesta joka oli hänelle suotu varmaan viimeksi äitini ollessa hänen kanssaan, voimakkaat ja möreähköt murahtelut olivat kuin hunajaa korvilleni sain kuulla miten hyvää se oikeasti teki isälleni että sain antaa kunnolla suuhoitoa hänelle, pienen ajan päästä aloin jo nauttimaan sperman mausta se aluksi maistui hieman kitkerältä mutta silti jännältä, mutta isäni kiimanesteet maistuivat todella makealta ja todella hyvältä suorastaan toivoin että hän laukeasi suuhuni jotta saisin maistella kunnolla hänen makeita mehujaan mutta en osannut arvata kuinka paha kiima isälläni oli varastoituna sinä iltana.

Hetken ajan kuluttua kun olin saanut hänen mulkkunsa varren melkein koko mitaltaan upotettua suuhuni ja osaksi kurkkuunikin, isäni nosti minut istumaan vierelleen ja sanoi;. Jos ei olisi kauheaa sinulle niin saisinko upottaa tämän mulkun sinuun koko mitaltani ja rakastella tytärtäni niin että hän tuntee miltä naisellisuus tuntuu kun mies ottaa hänet sängyllään? Katsoin isääni kirkkain silmin enkä sanonut mitään vaan annoin hänen viedä minut sängylleen. Sängyllä otin hyvän asennon ja yritin rentoutua sillä välin kun isäni kävi laittamassa ovet lukkoon ja varmistamassa että saisimme mahdollisimman rauhallisen ympäristön nautinnollemme.

Katsoin sängyllä puhelintani johon oli tullut viesti parhaalta ystävältäni. Viestissä hän kertoi kuinka hän oli menettänyt neitsyytensä ja oli nyt virallisesti nainen, kirjoitin nopeasti ystävälleni viestin että tänä iltana minäkin tulen saamaan neitsyen menetykseni ja se jännittää tosi paljon ja en tiedä haluanko sitä vai enkö? Paluu viestinä tuli vain rohkaisu viesti että se jätkä jonka olen valinnut siihen tulee olemaan parhain rakastaja mitä minulla tulisi ikinä olemaan.

Ihan kuin hän tietäisi että aijon rakastella isäni kanssa ekaa kertaa, mutta kiittelin vain rohkaisuista ja pistin puhelin äänettömälle jotta ei tulisi kiusallisia tilanteita aktimme aikana. Makasin alastomana, jännittyneenä ja hieman liiankin kiimaisena isäni sängyllä. Mietin paljon että olisiko tämä nyt se hetki jolloin pitäisi nauttia vai kärsiä? En oikein tiennyt kuinka kaikki menisi ja miten kovalla kiimalla isäni tulisi tunkeutumaan syvälle minuun?

Jos hänellä onkin kauhea kiima eikä hän pysty lopettamaan ajoissa? Päässäni pyöri kuin karusellissä konsonaan mutta kaikki loppui kun isäni tuli nopeasti huoneeseemme ja tuli sängylle makaamaan vierelleni hetkeksi.

Vähän aikaa hän vain ihaili vartaloani ja sanoi minulle;. Hengitin raskaasti tietäen mitä tuleman pitää ja hieman pelokkain silmin katselin isäni kiimaista mulkkua, pian isäni nousi päälleni ja alkoi hieroa pilluani joka oli aivan märkänä kiimasta häntä kohtaan. Isäni mulkku painautui häpyhuulteni väliin niin että terska oli puoliksi jo menemässä hitaasti sisääni, voihkaisin kova äänisesti ja sanoin;.

Isäni alkoi työntämään tuota mahti patukkaansa sisääni hitain ottein, pian terskan pää upposi kireään teini pilluuni, se tuntui taivaalliselta ja hitaasti mulkku työntyi minuun saaden minulle aikaan kontroloimattomia nytkähtelyjä ja voimakasta huohotusta tunsin joka sentin hänen mulkustaan painautuen vain koko ajan syvemmälle. Hiukan vihlaisi mutta heti kun ynähdin isä lopetti työntämisensä ja antoi minun totutella rauhassa häneen, isäni oli todellakin se unelma mies joka veisi minut taivaisiin ja takaisin.

Hän on todella maltillinen ja ihana mies. Katsoin Isääni silmiin ja nyökkäsin merkkinä että hän voi jatkaa työntymistään. Hitaasti isäni työntyi koko mitaltaan sisääni, kun mulkku oli koko mitaltaan sisässäni oli oloni todella täysi, mulkkuhan oli kookas ja paksu ja pilluni kokematon mutta kiimainen ja hyvin liukastettu.

Isäni tärisi päälläni katsellen minun ilmeitäni tarkkaan ettei hän tekisi minulle minkäänlaista kipua missään vaiheessa. Tartuin isääni hänen käsi varsistaan kiinni ja annoin hänen aloittaa hitaan mutta voimakkaan rakastelun.

Muutaman työnnön ja vedon jälkeen aloin tottumaan ja oikeasti nauttimaan tästä tunteesta kun vartaloni värähteli nautinnosta. Kuuntelin kuuluuko mitään pukuhuoneen puolelta. Kaikki oli hiljaista, heitin hiukan löylyä ja sitten se tapahtui. Kuulin pukuhuoneen oven kolahtavan, nielaisin ja jännitys kohosi. Kuulin kuinka suihku kohisi ja sen jälkeen kului hetki ja sitten saunan oveen koputettiin.

Rykäisin kurkkuani ja huikkasin jotain siihen. Ovi aukesi varovasti ja tädin pää tuli näkyviin. Täti oli kietonut pyyhkeen ympärilleen, joten en päässyt näkemään paljasta pintaa, itse sen sijaan olin tietysti alasti ja yritin pitää puoliseisokissa olevaa kaluani jalkojen välissä piilossa.

Pyyhkeen alla näkyi kaksi kookasta kohoumaan, jotka olivat kyllä laskeutuneet raskaina melko alas, pyyhkeen yläreunasta näkyikin melkoista vakoa jonkin matkaa. En pidä kovista löylyistä ja oli aika mennä hiukan suihkuttelemaan. Ongelma vain oli, että raput alas olivat siinä päässä missä täti istui ja minulla oli edelleen puoliseisokki vaikka kuinka yritin ajatella vain kauppaa ja merenkulkua.

Menin suihkuun, peseydyin ja join hiukan mukanani ollutta olutta. Saunasta kuului löylynheiton ääniä. Rutistelin kaluani ja otin siihen kylmän suihkun, jotta sain sitä hiukan pienemmäksi, mutta esinahan jätin taakse.

Avasin reippaasti saunan oven ja sielläpä täti nyt makasi lauteilla pitkin pituuttaan, pyyhe allaan. Hän pomppasi salamana ylös, mutta pyyhettä hän ei saanut altaan vaan peitti rintansa ristimällä kätensä niiden eteen ja laittoi jalat tiukasti yhteen. Sitten sanoin, että me ei ollakaan ennen tavattu ja esittäydytty ja ojensin hänelle käteni ja kerroin nimeni. Leskirouva siis, ajattelin mielessäni. Mahtaisikohan olla miehen puutteessa.

Ennen katastrofia onneksi täti sanoi menevänsä pesulle. Hän nousi ylös ja veti pyyhkeen altaan mukanaan. Tämä tapahtui äitini ollessa hieman yli Itse taisin olla jossain välillä. Isäni oli myyntitöissä ja sen johdosta paljon matkoilla. Olimme siis melko paljon keskenämme äitini ja minua pari vuotta nuoremman sisareni kanssa. Tädin kanssa — Eka kerta: Ollessani vähän toisellakymmenellä, siinä vuotias, aloin kiinnostua alastomasta naisvartalosta.

Minulla on täti, nimeltään Reija, jonka vartalossa oli kaikki kurvit kohdallaan, isot rinnat ja pyöreä peppu. Luonteeltaankin hän oli nuorempana aika estoton, ei häpeillyt vartaloaan. Myöhemmin kun aloin hieman ymmärtää asioiden päälle, ajattelin hänen suorastaan nauttineen herättämästään huomiosta. Minua hän kiusoitteli aina tämän tästä. Vihdoinkin kotiin, ajattelin pakatessani tavaroita laukkuuni toimiston työpöydältäni. Otin mustan jakkuni työtuolini nojalta ja laitoin sen päälleni.

Suoristin sihteeri Sasinen -kylttiä pöydälläni ja otin laukkuni olalle. Katsahdin toimiston pitkään peiliin. Korjailin nutturaani ja nappasin korvani takaa mustan hiussuortuvan laskeutumaan kauniisti poskeani pitkin. Katselin itseäni peilistä hetken aikaa. Juuri ostamani räikeän punainen toppi oli avara V-aukkoinen ja sopivan ….

Tyttöystäväni ilmoitti yllättäen, että oli saanut Espanjasta työpaikan ja olisikin siellä pidempään kuin oli aluksi suunnitellut. Ilmoitus ei sinänsä harmittanut minua kummemmin, kun päässäni pyöri vielä muistot edellisen viikon yllättävistä tapahtumista vuotiaan kesäharjoittelijan, Jennin, kanssa.

Olin nähnyt Jenniä töissä ollessani muutaman kerran. Tyttö oli tervehtinyt iloisesti ja antanut minulle ….

pornotarinat pillu porn Työnantaja oli antanut tehtäväksi tutustua aiempien projektien papereihin ja varsinainen työ alkaisi vasta seuraavalla viikolla. Noh voin kaippa sit tunnustaa rakastan sun kireetä teini pilluas se vaan on niin järjettömän ihana, sen maku, sen haju, sen omistaja? Tagit insesti ja sukulaistarinat Isä isän kanssa Isin kiimapillu Kireä neitsytpillu neitsyt neitsytpillu Pikku kiimapillu sukurutsaus teinipillu Teinitytär. Ihailin hänen avoimuuttaan ja hänen huoletonta tapaansa elää, myös mikään asia ei ollut hänelle liian arka asia puhua tai muutenkaan mietiskellä. Hän nousi ylös ja veti pyyhkeen altaan mukanaan.

Minä olin kaikessa rauhassa tulossa omalle saunavuorolle ja siellä olikin keski-ikäinen nainen jo riisuutumassa ennen minua. Tunnistin naisen viidennessä kerroksessa asuvaksi tädiksi. Siinä hän oli nyt edessäni pikkuhousuissa ja sukkahousuissa ja oli juuri avannut rintaliivien hakaset, mutta kannatteli liivejä paikoillaan käsillään, jotka olivat ristissä rinnallaan.

Nainen oli selin minuun ja katsoi pelästyneen näköisenä olkansa yli minua punaisena. Minä selvisin tilanteesta ensin ja totesin: Käännyin selin rouvaan, kiedoin pyyhkeen kylpytakin alla vyötärölle, laitoin kylpytakin naulaan ja avasin pesuhuoneen oven.

Minun puolesta voi kyllä tulla lämmittelemään. Menin pesuhuoneeseen, laitoin pyyhkeen penkille ja otin pikasuihkun. Siirryin saunan puolelle ja jäin ihmettelemään tapahtunutta. Sitten mieleeni iski ajatus, että mitä jos tuo täti tuleekin saunaan samaan aikaan.

Se ajatus saikin heti pientä vipinää jalkoväliini. Veri alkoi pakkaantua kaluuni ja kohta olikin puolierektio valmis. Kuuntelin kuuluuko mitään pukuhuoneen puolelta. Kaikki oli hiljaista, heitin hiukan löylyä ja sitten se tapahtui. Kuulin pukuhuoneen oven kolahtavan, nielaisin ja jännitys kohosi. Kuulin kuinka suihku kohisi ja sen jälkeen kului hetki ja sitten saunan oveen koputettiin.

Rykäisin kurkkuani ja huikkasin jotain siihen. Ovi aukesi varovasti ja tädin pää tuli näkyviin. Täti oli kietonut pyyhkeen ympärilleen, joten en päässyt näkemään paljasta pintaa, itse sen sijaan olin tietysti alasti ja yritin pitää puoliseisokissa olevaa kaluani jalkojen välissä piilossa. Pyyhkeen alla näkyi kaksi kookasta kohoumaan, jotka olivat kyllä laskeutuneet raskaina melko alas, pyyhkeen yläreunasta näkyikin melkoista vakoa jonkin matkaa.

En pidä kovista löylyistä ja oli aika mennä hiukan suihkuttelemaan. Ongelma vain oli, että raput alas olivat siinä päässä missä täti istui ja minulla oli edelleen puoliseisokki vaikka kuinka yritin ajatella vain kauppaa ja merenkulkua.

Menin suihkuun, peseydyin ja join hiukan mukanani ollutta olutta. Saunasta kuului löylynheiton ääniä. Rutistelin kaluani ja otin siihen kylmän suihkun, jotta sain sitä hiukan pienemmäksi, mutta esinahan jätin taakse.

Avasin reippaasti saunan oven ja sielläpä täti nyt makasi lauteilla pitkin pituuttaan, pyyhe allaan. Hän pomppasi salamana ylös, mutta pyyhettä hän ei saanut altaan vaan peitti rintansa ristimällä kätensä niiden eteen ja laittoi jalat tiukasti yhteen.

Sitten sanoin, että me ei ollakaan ennen tavattu ja esittäydytty ja ojensin hänelle käteni ja kerroin nimeni. Leskirouva siis, ajattelin mielessäni. Mahtaisikohan olla miehen puutteessa. Antin ja Pekan verkkainen keskustelu oli katkennut kellon ensimmäiseen sointiin. He katsoivat minuun nojatuoleistaan ja nousivat.

Oranssihousuinen paidaton mies nosti kieltotikkarin eteen. Minä näin jyrän, asvalttikoneen ja tulikuumana höyryävän pien, kun vaimoni Pia näki ilmeisesti vain hikeä tirisevän, lihaksikkaan ylävartalon.

Tietyöt olivat kesän ihania yllätysvieraita hyttysten ja ukkossateiden ohella. Novan liikenneradio alkoi sopivasti soittaa Kesäkatua. Tämä tarina sisältää perheenjäsenten välistä seksiä eli jos et sellaisesta pidä, niin älä lue pidemmälle, vaan poistu tältä sivulta.

Äitini on paras pano ikinä: Tämä tapahtui äitini ollessa hieman yli Itse taisin olla jossain välillä. Isäni oli myyntitöissä ja sen johdosta paljon matkoilla. Olimme siis melko paljon keskenämme äitini ja minua pari vuotta nuoremman sisareni kanssa.

Tädin kanssa — Eka kerta: Ollessani vähän toisellakymmenellä, siinä vuotias, aloin kiinnostua alastomasta naisvartalosta.

Minulla on täti, nimeltään Reija, jonka vartalossa oli kaikki kurvit kohdallaan, isot rinnat ja pyöreä peppu. Luonteeltaankin hän oli nuorempana aika estoton, ei häpeillyt vartaloaan. Myöhemmin kun aloin hieman ymmärtää asioiden päälle, ajattelin hänen suorastaan nauttineen herättämästään huomiosta.

Minua hän kiusoitteli aina tämän tästä. Vihdoinkin kotiin, ajattelin pakatessani tavaroita laukkuuni toimiston työpöydältäni. Otin mustan jakkuni työtuolini nojalta ja laitoin sen päälleni. Suoristin sihteeri Sasinen -kylttiä pöydälläni ja otin laukkuni olalle. Katsahdin toimiston pitkään peiliin. Korjailin nutturaani ja nappasin korvani takaa mustan hiussuortuvan laskeutumaan kauniisti poskeani pitkin.

Katselin itseäni peilistä hetken aikaa. Juuri ostamani räikeän punainen toppi oli avara V-aukkoinen ja sopivan …. Tyttöystäväni ilmoitti yllättäen, että oli saanut Espanjasta työpaikan ja olisikin siellä pidempään kuin oli aluksi suunnitellut. Ilmoitus ei sinänsä harmittanut minua kummemmin, kun päässäni pyöri vielä muistot edellisen viikon yllättävistä tapahtumista vuotiaan kesäharjoittelijan, Jennin, kanssa.

Olin nähnyt Jenniä töissä ollessani muutaman kerran. Tyttö oli tervehtinyt iloisesti ja antanut minulle …. Mä laukeen sun suuhun: Olin ensimmäistä päivää uudessa työpaikassa. Olin päässyt harjoittelijaksi pieneen IT-taloon ja olin nyt istumassa uudessa toimistossa koneen ääressä.

3 thoughts on “Pornotarinat pillu porn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *