Paikallinen Kauniainen

leikit ja fetissit c kuppikoko

Tehtäväni oli maata selälläni kädet ojennettuina pään taakse keittiön lattialle. Vaimo ilmoitti tekevänsä pannaria ja valitsi kengikseen kapeakorkoiset sandaalit. Pyörähdellessään ripein askelin keittiöpuuhissaan saivat molemmat kädet silloin tällöin tuntea, mitä on, kun kiloinen rouva tallaa korolla sormelle tai kämmenelle.

Ihanin hetki oli, kun vaimo pysähtyi lueskelemaan reseptikirjaa seisten samalla korollaan vasemman kämmeneni päällä. Kieltämättä ehdin ajatella, että kuinka kauan käsi kestää tällaista menoa. Onneksi selvisin parin päivän kivuliaalla kädellä ja pannarihan oli hyvää Mieluisaa tallontakesää ja makoisia pannareita Haluaisin alistaa miestä perseelläni.

Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski. Mistä löytäis miehen joka haluais palvoa mun persettä? Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko.

Mistään ei löydä esim. Kaikki kauniit rintaliivit päättyvät kuppikokoihin B tai C. Näyttää siltä, että meitä isompirintaisia syrjitään. Kyllä minäkin haluaisin joskus pönkittää isoja rintojani.. Vai pitääkö tyytyä tavallisiin mielestäni ei niin mukaviin liiveihin. Vai mennä rintojen piennennysleikkaukseen.. Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä? Tallottavan unelmapannari Annoin muutama päivä sitten vaimolle kunnon nuolentasession ja palkkioksi sain reipasta tallontaa.

Haluaisin alistaa miestä perseelläni Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski. Kyllähän Töölöstä Wiipurin Erikoiskorsettiliikkeestä löytyy joko valmiina tai tehtynä.

Eikä hintakaan ole lopujen lopuksi paha laatuun verrattuna. Osta samantien kahdet niin pärjäät kyllä pitkään. Joulu lähestyy, toivopa lahjakorttia, minä onnistuin saamaan yhdeltä jäbältä ilman sitoumuksia.

Piti vain esitellä ongelmaani hänelle noin niinkuin au naturel Lindexin myymälöissä on melko hyvät valikoimat isompiakin liivejä. Kyllä niitä isompia kokoja saa halvemmallakin, mutta se riippuu siitä mistäpäin Suomea kirjoittelet. Kappa allista löytyy myös isoja kokoja edullisesti on näköisiä eikä mitään rumiluksia, olen usein ostanut sieltä kaikenlaista pitsistä. Ja koot varmasti riittää koska itse käytän E- kuppia. Tuttu ongelma,löysin vahingossa ratkaisun.

Viipuri,Tallinna ja etelässä kaikki markkinat,löytyy kokoa ja väriä,pitsiä,kaaritukia jne. Hinnat 35mkmk ja pakettiin kuuluu vielä pöksytkin. Suomesta löytänyt nättejä liivejä Seppälän "isojen tyttöjen" osastolta hinnat mk. En ymmärrä pieni rintaisia naisia jotka valittavat että haluavat suuremmat rinnat, olisivat vaan ihan tyytyväisiä, ei näistä ole kuin vaivaa!

Mä kuulun myös näihin isorintaisiin, kuppikoko on DD Ostin ennen jotain liivejä Seppäläst ja Kappahlista, mut en enää! Kantsii ostaa kunnon merkkiliivejä, esim. Triumph, Patricia of Finland jne. Maksaa kyllä ittensä takas kun eivät heti kulahda pesussa. Siis A-kupin rinnat ovat pienemmät verrattuna naisen rintakehän ympärysmittaan kuin C- tai D-kuppi ja niin edelleen.

Siis miten rinnat voi olla pitkät? Miten ne sitten mitataan? Siis eihän kaikilla voi mitenkään olla riipputissit, ainakaan nuorilla tytöillä Vähän ihmetyttää, että onko tuo vakavissaan kirjoitettu kysymys. Rintoja on eri mallisia ja kaiken malliset rintsikat ei sovi kaikille, siksi ne, joilla on nuoret ja terhakat rinnat käyttävät erilaisia rintsikoita kuin vanhat naiset riippurintoineen.

Jos nyt ei vanhoja ihmisiä oteta lukuun niin se kuppikoko sinällään jo kyllä sisältää jo sen rinnan "pituudenkin". Eivät ne kuitenkaan NIIN eri mallisia ole.

Itse nuorena naisena en kyllä ihan tarkkaan ymmärrä, että miten ne rintsikat voi tosi roikkuviin rintoihin mitenkään hyvin saada sopimaan. Mutta se selviää sitten muutaman kymmenen vuoden päästä Kävi mielessä, että onko tällä pituusjutulla siis nyt jotain ivallista tekemistä tuon ikuisen peniksen pituus -keskustelun kanssa Kaikenkokoiset reiät ovat makeita Kaikenkokoiset melat ovat hyviä Kun eivät kaikki naisetkaan tunnu koskaan oppivan.

Usein näkee ihmisillä liian pieniä rintsikoita joista rinnat sitten pursuvat todella törkeän näköisesti ulos. Tosin totuushan on se, että isoille rinnoille ei löydy oikeastaan muita kuin niitä mummopuuteriliivejä, tai sitten erikoisliikkeistä törkeän hintaisia pitsiviritelmiä Kovin on monimutkainen tuo naisen rinnan koon algoritmi, sen olen insinöörismiehenä huomannut.

Ei ole toivoakaan, että voisin ostaa esim. Olen Siru kanssasi samaa mieltä muodokkaille naisille löytyvästä liivitarjonnasta. Saan emännän kanssa hermoni palamaan helposti pelkästään makutuomarina etsiessämme sopivia liivejä useasta liikeestä. Muodokkaille naisille ei ole olemassa riittävästi tarjontaa kaupassa. Suomessa pitäisi olla joko mieletön laardiperse tai siten A-kuppikoon kukkakeppi.

Tähän tulokseen olemme me päätyneet. Onkin todella ikävää, että naisellinen nainen tuntee rintansa vaatekaupassa jopa riippakiviksi, vaikka kyseessä pitäisi juuri olla etu, millä saadaan vaatteetkin näyttämään naisellisilta isolla N: Omiaan puolustaessa ei sovi polkea muita maanrakoon.

Tuossa "A-kuppikoon kukkakeppi" -jutussa sattui ehdottomasti pilkka minun nilkkaani, ja sanonpa tämän. A-kuppikoon rinnoilla ei löydä nättejä rintsikoita ilman toppauksia.

Valmistajat todellakin olettavat kaikkien pienirintaisten naisten kaipaavan hysteerisesti lisää muhkeutta poveensa vaikka sitten väkisin kaiken maailman pumpuleilla ja geelityynyillä. Ja näinhän ei ole, ainakaan minun tapauksessani. Että ei ole helppoa kenelläkään. Oikeassa olette naisesi kanssa. Myöskään minulle ei voisi kukaan toinen ostaa rintsikoita vaikka itse olen jopa muutaman kerran onnistunut tilaamaan postimyynnistä sopivat , koska vaikka koko sattuisikin kohdalle, on monta muutakin tärkeää tekijää jotka pitää huomioida.

Paras, "ihannekuppikoko" taitaa olla b, sitä löytyy ainakin miljoona eri mallia ja väriä. En toki halua polkea ketään A-kuppisia. Kaupan tavaran sisäänostajista ne polkijat löytyvät. Pysyn kannassani tarjonnan vähyydestä kurvikkaamille naisille, ja pahoittelen A-kupin neitoselle tuottamaani mielipahaa. Nainen ostaa ehkäpä Bkoon rintaliivit.

Jos erotus on 17 cm, niin kuppikoko on noin C ja jos erotus on 13 cm, niin kuppikoko on ehkäpä A. Rintaliivejä on monenmallisia ja jollekulle saattaa sopia jonkun valmistajan B-koko ja jonkun toisen valmistajan C-koko. Kuppikoko kertoo rintojen koon, numero rintojen ulkopuolisesta koosta, eli rintakehän ympärysmitan rintojen alta.

leikit ja fetissit c kuppikoko Työkaverini on todella pieni nainen ja minä olen iso. Se 95 on senttimetrejä, siis rintojen alta mitattuna. Mieskurittaja voi tietysti halutessaan tulla anukseesi tai ainakin laittaa nurkka-ajaksi tapin sinne. Oloni oli myös jännittynyt. Jos sinulla on vittu märkänä vielä kahden tunnin kuluttua nurkasta poistumisen jälkeen, niin sinulla on lupa runkata itsesi haluamallasi tavalla.

Saat lisäohjeita kunhan se on tehty. Katseli netissä kuvia naisten rinnoista. Onpa niitä tosiaan monenlaisia. En ole kiinnostunut naisista seksuaalisesti. Kai nämä minunkin mollukat joukkoon monituiseen mahtuvat. Probleemi on vain se, että nämä kaksi ovat nimenomaan minun rintani enkä niistä irti pääse paitsi kirurgin leikkauspöydällä. En ole ikinä sen tarkemmin kiinnittänyt rintoihini huomiota, sen vain että ylipäätään en niitä halua. No, minun ovat halkaisijaltaan noin 4 cm.

Olen miettinyt, mitä tarkoittaa "ulkonevat" tai "latteat" nännipihat enkä ole päätynyt mihinkään tulokseen. Panin tänään itseni häpeänurkkaan. Seisoin suorassa, en löysästi, kädet sivuilla. Olin ottanut hameen pois ja laskenut sukkahousuja niin että pylly näkyi, rinnat olivat myös esillä.

Mutta en ollut piiskannut itseäni, se tuntuu vaikealta. Tuntui varsin erilaiselta kuin edellisellä kerralla. Eka kerralla tunsin itseni lähinnä nöyräksi, nyt nöyryytetyksi. Teki kovasti mieli lähteä heti pois nurkasta, katsella sivuille, venkuilla, oli levoton olo. Pikkupöksyt kastuivat nyt kunnolla, pimppi oli kyllä tosi märkä.

No tunnustetaan, olin pannut kännykän ajastimen soimaan 30 min päähän, mutta oli niin levoton olo ja alapää märkänä, että lähdinkin pois nurkasta. Olin ällistynyt miten vähän aikaa oli kulunut, tuntui huomattavasti pitemmältä. Ja sitten ksokettelin itseäni. Niin tiedän, sitä ei olisi saanut tehdä, mutta oli sellainen olo. Ja oli sellainen olo siellä nurkassa, että halusin kovasti unohtaa nöyryytyksen tunteen, haluasin jotain muuta tilalle.

Jotain muuta tekemistä ja jotain muuta ajateltavaa. Ja halusin nurkasta hiton äkkiä pois. Sellainen olo, että jos paikalla olisi ollut joku toinen, "kurittaja", niin olisin vempuillut mitä vain luikahtaakseni nurkasta pois heti kun hän ei olisi nähnyt tai ainakin olisi ollut pakko kosketella itseäni. Ei mennyt oikein hyvin. Puoli tuntia olisi kyllä älyttömän pitkä aika Ei nyt kuri riittänyt ollenkaan.

Palaan asiaan ja uusiin komentoihin kunhan olen hieman käynyt läpi näitä juttuja. Siellähän on nyt monta virhettä ja useita kohtia mihin pitää puuttua! Ja odottavan aika on pitkä Pitkällinen analyysini on valmis. Ensiksi on sanottava, että on erittäin hyvä, että olit nurkassa edes hetken tällä kertaa pylly ja rinnat paljaina niinkuin käsky kuului. Mittasit myös nännipihasi käskyn mukaan. Moniin tämän ketjun kirjoituksiin perustuen totean kuitenkin lyhyesti ongelmasi: Olet todellinen venkoilija, et keskity mihinkään kunnolla ja sen vuoksi lipsut aina kaikesta!

Olet myös liian arka kertomaan ja tutkimaan itseäsi. Sinuun on saatava ehdottomasti kuria ja jos ei itsekuri onnistu, niin sitten sinulle on löydettävä kurittaja. Aloitetaan kuitenkin itsekurista ja keskitytään ihan ensiksi siihen itsensä tutkimiseen ennen piiskausta. Piiskauksen ammattilaisena teen aina ensin piiskattavalle ensikertalaiselle "lääkärintarkastuksen", eli nyt KÄSKEN sinua tekemään itsellesi kaiken mitä tässä listassa sanotaan ja merkitset tulokset ylös. Lista on siis kurittajallesi, eli teet siis ne osat mitkä pystyt yksin tekemään ja osanhan olet jo mitannutkin.

Perusmitat -ikä, paino, pituus, lantion ympärys, vyötärön ympärys, ympärys rinnan alta ja ympärys rinnoilta, kuppikoko 2. Lisämitat -nännien välinen etäisyys, etäisyys olkapään keskeltä nänniin, etäisyys nännistä napaan -etäisyys navasta klitorikseen, mitta klitoriksesta vaginan loppuun, välilihan pituus, mitta peräaukosta häntäluuhun 3. Rinnat -rintojen yleismuoto kiinteät, säkkimäiset, latat jne , yhden rinnan ympärysmitta, nännipihan halkaisija, nännin ulkoreunojen muoto rosoinen vai tasainen , nännin nipukka ulkoneva vai lattea, iso vai pieni , nännien väri 4.

Alapää -yleinen tuntuma etu vai takapilluinen , vaginan syvyys, karvoituksen väri, karvoituksen tila luonnontilassa, rajat trimmattu, koko alapuoli ajettu ja kumpu trimmattu, posliini , ihon väri häpyhuulten sivuilla tumma vai sama kuin ihossa , klitoriksen koko iso, pieni, esillä, piilossa , häpyhuulten koko isot ja näkyvät, pienet piilossa , hävyn muoto seistessä onko rako ummessa vai aukeaako pillu , hävyn muoto selällään jalat levitettyinä ks edellinen, eli aukeaako pillu ja näkyykö pienet häpyhuulet ja itse reikä -peräaukon muoto, reunojen malli -vaginan ja peräaukon välinen kulma mitataan laittamalla vaikka kynä molempiin reikiin ja katsotaan kulma siitä 5.

Muut havainnot -onko sinulla isoja luomia, missä, onko arpia, missä, selluliittiä, suonikohjuja jne. Sisäinen tutkimus -kahden sormen sisätuntuma pillusta selällään maaten -tuntuma takaapäin kontillaan.

Jos mittaajalla on lupa työntyä naiseen sisään, niin tässä voi käyttää omaa kalua testivälineenä. Kulli työnnetään sisään ja vedetään vetoa, panemaan ei ole tarkoitus ryhtyä vaan lopeta vedot ja työnnä kyrpä pohjaan. Käske naista supistelemaan kireys tuntuman saamiseksi ja sitten käske naista pitämään supistus tiukalla ja vedä kalu hitaasti pois pìllusta.

Älä laukea tässä, se olisi noloa. Piiskatesti -käsket naisen piiskausasentoon, kädet nilkkoihin. Anna yksi piiska pakaroiden yläosaan ja tarkkaile tuntumaa, toinen lyönti pakaroiden alalaitaan ja kolmas takareisiin.

Merkitse tuntuma ylös -nyt käsket naisen seisomaan ja kädet niskan taakse ristiin. Läimäytä avokämmenellä toiseen rintaan ulkopuolelta hieman alakautta ja sitten toiseen sisäpuolelta hieman yläkautta. Analysoi tuntuma ja kirjaa ylös Nyt voit laittaa naisen nurkkaan siksi aikaa kun kirjaat ja tarkistat kaiken kuntoon ja sitten kun kaikki on valmista, voit vapauttaa naisen pukemaan.

Huomaa, että piiskatestissä ei ole tarkoitus alkaa oikeasti piiskaamaan ja tämä onkin ainoa kerta kun piiskaat kokeiluluontoisesti täysin alastonta naista. Edellä tehty tarkastus toimii nyt piiskattavan tietokorttina. Yleensä on syytä ottaa myös valokuvat, eli yksi kokokuva edestä vaatteet päällä ja sitten kuvat edestä, sivuilta ja takaa alasti. Voit ottaa myös erillisen rintalähikuvan ja pillun sekä takapuolen lähiotoksen.

Liitä kuvat samaan kansioon mihin tulee jatkossa myös piiskauspäiväkirja. Seuraava kysymyksesi on, miksi mittaus täytyy tehdä? Vastaan siihen heti jatkamalla edellistä osaani. Mittaaminen, eli "lääkärintarkistus" on tärkeää seuraavista syistä: Piiskaajasi tietää jo miltä näytät kaikkineensa ja hän tuntee kehosi joka sopukan tästäkin alempana lisää Itsesi oppiminen ja ruumiisi hyväksyminen on kaiken perusta.

Ilman sen oppimista et opi koskaan arvostamaan itseäsi, esimerkiksi niitä rintojasi. Sinun täytyy oppia olemaan hyvä ihminen, venkoilematta ja samalla opit kuinka hyvä olet kaikessa muussa. Ruumiisii on se mikä se on ja sillä hyvä. Kukaan ammattitaitoinen piiskaaja ei sitä aliarvioi olitpa millainen tahansa. Olet heille aina kaunis ja juuri sopiva! Edellisen kohdan numero 5 kuulostaa ja näyttää pieneltä ja vähäpätöiseltä, mutta se on ammattipiiskaajan tärkein työkalu.

Tutkimalla sinut perinpohjaisesti voidaan selvittää ne paikat mihin sinua ei saa piiskata. Ammattipiiskaaja laittaa alueet ylös kirjaansa. Minä esimerkiksi merkitsen sellaiseen piirrettyyn hahmoon eri väreillä paikat missä on luomia, arpia, selluliittia, suonikohjuja jne. Luomiin ja arpiin ai saa koskaan piiskata!! Se on kaiken ehto ja sama pätee yhteiseen sopimukseen siitä, että saako sinua panna session aikana.

Viittasin tuohon edellä, että "jos sinulla on lupa työntyä naisen sisään". Usein piiskattava on esimerkiksi naimisissa oleva nainen, jonka oma mies on laittanut kurioppiin ja silloin on yleistä, että kaikki muu on sallittua, mutta mulkun kanssa ei sohita mihinkään reikään.

Ammattitaitoinen piiskaaja kunnioittaa aina ja poikkeuksetta näitä lupauksia! Usein lupa on tutkia sinut lääkärin ottein myös sisältä ja venytellä paikkoja, mutta kullin kanssa ei pelata jos lupaa ei ole. Kaikki piiskasessiot eivät missään nimessä päädy yhdyntään eikä ainakaan mihinkään raiskaukseen!

Tee siis aina ensin sopimus piiskaajasi kanssa. Ensikertalaisena tapaa piiskaajasi ensin julkisella paikalla vaikka kahvilassa siten, että voitte keskustella asioista vapaasti ja rauhassa ilman pelkoa. Pidä ensimmäinen piiskaus tuntemattoman kanssa mieluiten vaikka hotellissa, jossa on turvallista. Jos haluat yhdyntää ja muuta seksuaalista, pyydä ammattipiiskaajalta aina ajanmukainen todistus tautien puhtaudesta ja valmistaudu antamaan sama todistus itsestäsi.

Käynti poliklinikalla on nopeaa ja täysin anonyymia!!!!! Muista sopia myös siitä turvasanasta! Näin olet valmis hyvään ja ammattimaiseen kurinpalautukseen. Olet ollut ajatuksissani jo useampaan kertaan. Jostain kumman syystä aloit olla tärkeä minulle. Toivoisin, että voisin edes kerran piiskata sinut ja kokeilla paikkojasi ja vaikkapa yhtyä sinuun ensin rajusti kouluttaen ja sitten vaikka illan lopuksi hellällä tavalla. Tilanne on kuitenkin sellainen, että minä tuskin voin koskaan olla piiskaajasi sillä asun ulkomailla valtameren takana.

Näinollen lopetan aiheen omalta osaltani tähän. Toivon sinulle "tuh00ma" kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät kurinpalauttajasi ja muista aina turvallisuus kaikessa ennenkuin opit tuntemaan piiskaajasi!

Sitten kun opit tuntemaan hänet, niin voi myös käydä niin, että olet löytänyt elämäsi aviomiehen! Voin kokemuksesta sanoa, että siinä vaiheessa olet löytänyt ihmissuhteen, joka on aivan toisella tasolla kuin mikään muu. Pidä kiinni miehestä joka osaa näyttää kaapin paikan ja joka rakastaa sinua hullun lailla.

Minulle tulee ikävä sinua "tuh00ma"! Mutta ne tutkimukset pitäisi tehdä jonkun kurittajan eikä minun Itsekuri ei riitä ja olen toisinaan laiska lusmu. Ja olen synnynnäinen venkuilija, ei voi vastustaa. Ja ujostuttaisi mitata joitain juttuja. Enkä ainakaan panna nettiin. Paljon tuli eteen uusia asioita. Vastaan joihinkin, venkuilen loput. Mutta kurinpalauttajan hommaahan tämä olisikin Mikä on "vaginan loppu", missä väliliha; häntäluun sijainnin ehkä tiedän mutten ole ihan varma.

Olisipa hauskaa jos olisi häntä, tuli vain mieleen. Pyöreät, kiinteät, vaaleat nännit. Karvoitus ruskea kai; melkein luonnontilassa mutta ei minulla kasvakaan karvoja esim. Olen hieman siistinyt sivuista. En tiedä onko klitoriksesi ja häpyhuuleni isot vai pienet. Yksi ulkoneva luomi, rintojen välissä niiden alla. Vasemman käden selässä arpi, mutta sehän ei piiskaamista haittaisi. Mutta ehkä se lähtisi piiskaamalla? Hyvin tiukka pillu ja peräaukko.

Kurittaja saisi kaikessa rauhassa mittailla ja samalla mielellään myös venytellä. Tämä ainakin on puhtaasti kurinpalauttajan hommaa. Pimppi märkänä luin mittausohjeita. Löytyisipä tosiaan oma piiskaaja ja kurittaja. Kaikki eivät varmaan tätä ihan ymmärrä Että kurittaja ei olisi vihaava ja väkivaltainen eikä nainen tyhmä ja persoonaton. Niin olisi turvallista, todempaa, seksikästä, puhdistavaa, aitoa, lämmintä ja läheistä, kirpaisevaa Ja minut olisi syytä pitää kurissa.

Ajatella, että minusta olisi oma mittaus- ja piiskauspäiväkirja Tosin en ole koskaan ollut kuritettavana, piiskattavana. Saisit, "alistusta naiselle", kyllä tutkia ja piiskata minut, jos et olisi kaukana, mutta olet.

Ehkä joskus jostain vielä löytyisi oma kurinpalauttaja. Mitä muuta sitä vosi nainen toivoa Minulla on jo oma pieni vihkonen tästä nettikeskustelusta tulostettuna Panen tänä iltana vielä itseni nurkkaan ja kuvittelen Kurittajan kaltaiseksesi. Ei, en hipertele itseäni nurkassa. Elämänmyönteistä ja kaikinpuolin reipasta meininkiä. Nyt kun tämä "naisenalistaja" nyt Sinut näin "jätti", niin pakkohan pakko, pakko minun on puolestani kysyä näinkin henkilökohtaista asiaa ja vielä kaikella kunnioituksella: Ääh, siis pysyykö sinulla piiska kädessä, lyötkö kovaa Hienoa, että otit muutamia mittoja!

Perusmittojen osalta olet mielestäni sopiva vaikkakin pieni nainen ja kokoiseksesi sinun rintasi ovat erittäin sopusuhtaiset. Alat nyt vain kunnioittamaan ja pitämään niistä myös itse.

Sen ja peräaukon välinen osa on väliliha. Häntäluun tunnet kädelläsikin siitä kohtaa pyllyvaon yläpuolelta, missä häntä pitäisi olla jos sellainen olisi. Siis selkärangan loppupää, jossa tuntuu pieni kohouma ennenkuin varsinainen pyllysi alkaa.

Kohtaan kolme sinun tulisi kertoa nännipihojesi laitojen muoto, eli ovatko ne koholla ja rosoiset vai jatkuuko rinta tasaisena siitä eteenpäin vain ihon väriä muuttaen. Ovatko nännisi nipukat isot ja koholla vai latteat ja melkein samalla tasolla kuin nännipihat. Mieti, saisiko vauva niistä kunnon imuotteen. Naisilla on pillu hieman eri kohdassa aivan samaan tapaan kuin miehillä on erikokoisia mulkkuja.

Takapilluisella naisella on yleensä myös hyvin taaksepäin pyöreä pylly. Etupilluinen nainen on yleensä enemmän tai vähemmän "lauta". Mainitsemiisi muotoihin perustuen, luulen, että sinä olet hieman takapilluinen ja sehän on oikein mukava asia. Suurin osa miehistä pitää siitä ja piiskauksen ja takaapäin panon kannalta se on erittäin hyvä ja mielyttävä näky piiskaajalle.

Koska olet pienikokoinen nainen, niin suosittelen sinulle ehdottomasti posliiniksi ajamista. Minun mielestäni vaaleakarvaiset pitää ajaa aina posliiniksi ja tummakarvaisilla pienikokoisilla pitää myös olla posliini.

Keskikokoiset tummakarvaiset naiset voivat jättää häpykumpuun pienen tupsun, mutta alaosa pitää ajaa siistiksi. Isot ja varsinkin tosi karvaiset tytöt saavat pitää pillunsa vaikka luonnontilassa tai sitten ajaa kokonaan posliiniksi.

Jos ajat karvoja, niin aja aina ehdottomasti ainakin alaosa kokonaan siistiksi, eli vain häpykumpuun voi jäädä jotain. Saat siitä itsekin nautintoa kun mies pääsee helpommin nuolemaan pilluasi. Katso pilluasi peilistä ja kokeile kädellä.

Tunnetko klitoriksesi selkeästi ja onko hyvin ulkoneva? Arvioi myös häpyhuultesi kokoa silmämääräisesti. Tulevatko ne ulos paljon vai onko pimppisi niinsanottu "camel toe" löydät näistä kuvia netistä hakemalla. Laita vaikka pieni meikkauspeili niin, että näet haaroihisi ja levitä jalkasi niin haralleen kuin voit.

Avautuuko pillureikäsi näkyviin vai pysyykö viiva kiinni tai melkein kiinni? Voit kansankielellä arvioida menisikö sinuun kunnollinen miehen kova mulkku sisään suoraan ilman, että häpyhuuliasi tarvitsee levittää erikseen. Rintojesi välissä oleva luomi ei kai haittaa. Se on varmasti söpö siinä. Sitä alla olevaa tulee hieman varoa rinnoille piiskatessa. Hienoa, että sinulla on tiukka pillu ja perse. Kokeile tuntumaa itse sillointällöin. No, pimppiinhän sinä varmasti työnteletkin välillä jotain tavaraa, mutta muista myös pyllysi.

Jos minä olisin piiskaajasi ja saisin luvan, niin työntyisin kyllä ihan varmasti myös anukseesi. Meneekö tavallinen valkoisen miehen euromulkku pohjaan kohdun suulle saakka. Ehkä sellainen 15 senttiä. En usko, että pienellä naisella olisi syvempää horokoloa. Rajoitteena sinulla on se, että et voi alkaa panemaan hyvin isokullisen ukon kanssa muualle kuin pyllyyn tietysti. Kyllä tekisi mieli kokeilla tuo tavarasi vaikka useampaankin kertaan!

Hei, tuh00ma, olet kertakaikkiaan parasta mahdollista ainesta piiskattavaksi. Melkein häpeän täällä kun minullakin on muna pystyssä kun ajattelen sinua. Jos pääsisin piiskaamaan sinua, niin en voisi tehdä sitä ilman että ottaisin kyrpäni esiin housun sepaluksesta! Himotat minua niin paljon. Jatkoa sillä viesti oli liian pitkä yhteen. Nyt kun olet edennyt niin pitkälle, että menet jo omaehtoisesti itse nurkkaan illalla, niin en voi kuin onnitella sinua.

Olet löytänyt itsellesi oikein kiehtovan ja hienon "harrastuksen". Aloita vielä rohkeasti se itsepiiskaus. Tee itsellesi jo heti alkuun myös tuhmuus- ja piiskauspäiväkirja. Ihan yksinkertainen, vaikka exelillä, sellainen, mihin laitat sarakkeisiin ainakin seuraavat kohdat. Kirjoitat vapaasti mitä rangaistuksia sinun tulisi mielestäsi saada ja piiskaajasi sitten arvioi onko se hyvä määrä. Laita tähän esimerkiksi yhdestä tuhmuudesta 6 piiskaa pyllylle, 4 rintoihin ja 10 minuuttia nurkkaa.

Lista kertyy siitä viikon tai parin aikana sellaiseksi, että sinua on sitten rankaistava. Esimerkiksi se, että laitettiinko sinulle nurkka-ajaksi vaikka dildo peräaukkoon tai muita rangaistuksia ja jatkoitko itkemistä nurkassa Esimerkiksi tarjosiko piiskattu itse vaikkapa suihinottoa tai muuta palvelusta piiskaajalle Muista kuitenkin ne turvallisuusseikat ja mittauta sekä piiskauta itsesi ensimmäisillä kerroilla paikassa mistä pääset tarvittaessa pakoon ja turvaan!

Älä koskaan anna sitoa itseäsi kiinni ensimmäisillä kerroilla eikä myöskään suukapulaa, jotta voit huutaa apua tarvittaessa. En halua ennustaa sinulle huonoja kokemuksia ja oikein tehtynä kaikki menee hienosti ja saat hymyillä pitkään pyllyä kirvellen. Ajattelin vain muistuttaa varovaisuudesta sillä kaikenlaisia ihmisiä on liikkeellä.

Ehkä siksi tarvitsisinkin piiskaa ja kuria Että joku vain ottaisi edes toviksi ohjat pois käsistäni. Mutta ei taida piiska pysyä omissa käsissäni. Joskus haaveillut että jos olisin isompi, vaikka senttinen nainen, tai jopa senttinen, ja vahvempi rakenteinen, niin sitten kyllä mäiskisin Ja turvallisuusohjeesi ovat hyviä ja tarpeen.

Enhän kuitenkaan halua satuttaa itseäni oikeasti, vaan elää fantasiaa todeksi, turvallisesti, turvassa. Eihän tästä muuten mitään tule kurinpidosta, elämästä. Eihän se nyt koosta ole kiinni, vaan nimenomaan siitä auktoriteetistä, asenteesta, tahdosta ottaa toinen "komentoonsa". Astetta kihelmöivämmäksi homma muuttuu silloin, kun alistaminen tapahtuu enemmän henkisin avuin ja toisen tahtoon ja komentoon joutuu nöyrtymään tavallaan "vapaaehtoisesti", ilman, että siinä turvauduttaisiin fyysisiin avuihin.

Selkäsauna "hitvetyiseltä" olisi varmaankin tässä suhteessa nöyryyttävämpi, nolottavampi ja tehokkaampi kuin että vitsaa heiluttaisi jokin raamikas komentoora, joka jo pelkällä olemuksellaan saa toisen alistumaan kohtaloonsa.

Komennon ottaminen olisi kyllä helpompaa, jos on kooltaan isompi. Ei voisi käyttää fyysistä voimaa. Toisaalta on totta, että alistetulle on varmaan nöyryyttävämpää tulla alistetuksi joltain "hitvelyiseltä". Vaatisi alistajalta psyykettä ja voimaa kyllä. Kiehtoo mua kyllä sekin ajatus, että piiskaisin jonkun.

Mutta se olisi varmaan aivan erityistilanne. Toivottavasti "Esko42" löydät jostain kurittajan! Piiskaa tarvitsisit jo sen takia kun tätä palstaa luet ja tänne kirjoittelet kuten minäkin. Kokeile itsepiiskausta aluksi, kuten minäkin; onhan noita hyviä neuvoja tullut Jesp, kyllä se jostakin löytyy, onnea myös omalle etsinnällesi. Ei se itsepiiskaus oikein tunnu aidolta, on sitä nuorempana väkin tullut kokeiltuakin.

Siinä on vain se, että menee tosiaankin venkoilun puolelle kun alkaa vähän sattumaan. Oikeassa fantasiassa siihen venkoiluun ei sitten olisikaan mahdollisuuta, vaan kaikki päätösvalta on sillä toisella osapuolella. Toisaalta itsesellaisessa puuttuu se vahva inhimillinen kanssakäyminen, mikä mielestäni näihin juttuihin liittyy. En nyt jaksa lukea näitä kaikkia, mutta onko joku kokeillut naisensa pillun kurittamista siten, että kurittaja kädellä pikkaisen läpsii labialle?

Nainen voi olla sohvalla tai sängyllä selällään, jalat pystyssä vähän kuin synnytysasennossa, jalkaterät kohti kattoa, mutta polvet voi olla aika yhdessäkin. Mies voi vielä pitää naisen sääriä ylhäällä. Siinä sitä on perse ja pillu hyvin paljaana eikä nainen pääse mihinkään. Sitten mies voi kevyesti tai miten sovitaan läpsäytellä tuhmalle pimpille ja pyllyllekin.

Vitsaa ei voi käyttää, mutta asia tulee selväksi varmaan muutenkin. Sen jälkeen voi kyllä vähän pimppihuulia kuumottaa, ja niin pitääkin. Tuskin saat rauhan ennenkuin olet kokeillut piiskata itseäsi. Jos asut vielä yksinkin, niin sitten mitään estettä ei ole. Varmasti sinulta löytyy esim nahkavyö, jolla voit homman hoitaa. Et myöskään näytä malttavan olla siellä nurkassa tarpeeksi kauan, joten piiskaus on siksikin välttämätöntä.

Mikäli lähdet nurkasta ennen aikojasi, niin seuraavalla kerralla sinun täytyy piiskata itseäsi hieman enempi. Mieti tätä, kun seisot nurkassa. Ilmeisesti myös kostut liikaa ja käyt turhaan hyväilemässä itseäsi. Voisit kertoa täällä reilusti, että miten sen teet ja kuinka nopeasti saat orgasmin. Sen jälkeen lupaat, että odotat nurkassaistumisen jälkeen vielä puoli tuntia, ennenkuin masturboit.

Sinä "tuh00ma", koska olet rikkonut sääntöjä vastaan poistunut nurkasta liian aikaisin ja luistanut itsesi piiskaamisesta , voit varmaan myös kuvailla tarkasti, että miten hyväilet itseäsi. Jalat levällään, mahallaanko vai selällään, työnnätkö sormen sisääsi ja jos työnnät, montako sormea. Kuinka nopeasti orgasmi tulee ja montako orgasmia saat. Entä millainen jalkovälisi on, oletko ajeltu. Seuraavan kerran kun kokeilet piiskausta ja nurkassa olemista, muista, että raportoit sitten siitä täällä kaikkine yksityiskohtineen.

Myös itsetyydytys kuuluu näihin yksityiskohtiin. Et voi tehdä aina siten, kun sinusta tuntuu parhaalta. Jos haluat kuria, niin sitten sinun täytyy alistua. Vai haluatko muka mieluummin sellaisen tehtävän, että joudut ostamaan marketin isoimman kurkun, jolla sinun täytyy tyydyttää itsesi, mikäli 30 minuuttia nurkassa seisomista ei tule täyteen? Senverran voin heltyä, että saat ostaa apteekista liukuvoidetta, jos kurkku ei muuten mene sisääsi.

Jos kurkun kanssa ei onnistu, niin sitten saat tehtäväksesi vaikka tarkkailla siellä uimahallin suihkutiloissa naisten karvoitusta ja raportoida, että montako posliinia näit.

Jos olet kiltisti, niin ehkä voit pitää silmälasit päässä. On oma vikasi, jos lasisi huurtuvat. Eli lienee parempi kokeilla sitä itsepiiskausta ja 30 minuuttia nurkassa olemista ensin. Ja sitten 30 minuutin päästä on itsetyydytys vasta sallittua, vaikka kuinka mielesi tekisi. Jos et näitä pysty tekemään, niin sitten varmaan joudut mennä hypistelemään niitä markettien vihannesosaston kurkkuja.

Niin, nurkassa oloni meni kyllä ihan pieleen. En uskalla, kehtaa kuvailla itseni hyvälyä tarkemmin. No, makaan vatsallaan sängyllä. En työnnä siitä sisään. Mutta luikahda kuin koira avoimesta veräjästä. Ei taida itsekuri riittää. Minulla on kova taipumus venkoilla. Mutta mielelläni katselisin muita naisia alasti uimahallin suihku- ja saunatiloissa. Ihan vain mielenkiinnosta ja nähdäkseni millaisia naisia. En koe kiihotusta nähdessäni naisia esim.

Haluaisin nähdä miten monenlaisia meitä onkaan, ehkä syntyisi tunne että saa olla monenlaisia. Minäkin saisin olla, sopisin joukkoon monituiseen. Mutta en tosiaan näe ilman laseja ja lasit huurtuvat. Uimalaseissani on vahvuudet, mutta ei niitä kehtaa muualla kuin allastiloissa pitää. Ajatelkoot, että olen vain unohtanut ne silmilleni Mutta olisihan se pöntön näköistä. Olisi kyllä monta syytä piiskata minut, vaikka itsepiiskata.

Hyvä että itsekin ymmärrät, että venkoilemisesi on kaiken ongelman ydin. Luuletko, että venkoilemisesta pitäisi palkitakin? Jos haluat jonun opettavan sinulle kuria, sinun pitää ensin itsekin opettaa itsellesi kuria. Nurkassa seisomisesi oli jo hyvää harjoitusta, vaikka itsekurisi ei riittänytkään. Itsepiiskaaminen ja sääntöjen noudattaminen on seuraava askeleesi.

Aioin ehdottaa viittä, mutta asenteesi ei tunnu olevan kohdallaan, joten 10 lienee parempi. Mikäli siellä nurkassa tulee halu poistua tai hiplailla, niin kehoitan ajattelemaan niitä vihannesosaston kurkkuja. Jos sääntöjä rikot, niin ensimmäinen rangaistus on ostaa se isoin kurkku ja käyttää sitä itsetyydytykseen 15 minuutin ajan. Aika lasketaan siitä, kun kurkku on sisälläsi, ei siis mistään hiplailun aloittamisesta. Mikäli tämänkään jälkeen ei itsepiiskaus ja 30 minuutin seisoskelu riitä, lienee taas kurkun aika.

Tälläkertaa 15 minuutin tyydytys kohdistuu peppuusi. Ja kuten asennevenkoilijalta saattaakin odottaa, unohdit kuvailla pimppiäsi.

Sinä "tuh00ma", olemme ainakin molemmat samaa mieltä, että olisi monta syytä miksi ansaitsisit piiskaa. Jos et malta olla hiplaamatta itseäsi nurkkassa seisomisen jälkeen, niin sitten sinun on laitettava käsineet käteesi ja vaikka käveltävä ympyrää 30 minuutin ajan. Jos tuon jälkeen tekee vielä mieli itsetyydyttää, niin sitten voit noin tehdä. Huomaan, että teet sen senägyllä mahallasi maaten. Varmaan tuo onkin mukavaa, mutta paljon parempi olisi jos tekisit sen keittiösi pöydällä selällään maaten.

Verhot voivat olla kiinni, ainakin aluksi. Meilläkin vaimo haluaa kuria. Piti hommata kaksi sen afro kaveria avuksi. Nyt pysyy uhteessa talkoo toiminnalla Vastaa alkuperäiseen viestiin tyttöystävä haluaa kuria Tyttöystäväni kertoi tuossa juuri, että haluaisi minun pitävän hänellä perinteistä kuria piiskalla.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Se 95 on senttimetrejä, siis rintojen alta mitattuna.. Mutta kuitenkin C kupin rinnat on jo ihan mukavat. Todella moni näkyy luulevan tuon lukeman tarkoittavan isompia rintoja mutta todellisuudessa ne rinnat ei isommat, ihminen vain..

Vaikka ihminenkin tuolla ympärysmitalla aika iso Ympärysmitta ei todellakaan kerro mitään rintojen koosta. Se on se kuppikoko. Itse 80DD-F ja pienennysleikkaus harkinnassa, mikäli 10kg: Ennenkuin pienennät niin sovitaanko näyttö? Vastaa alkuperäiseen viestiin Onko C95 isot tissit?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Kaikki kauniit rintaliivit päättyvät kuppikokoihin B tai C. Näyttää siltä, että meitä isompirintaisia syrjitään. Kyllä minäkin haluaisin joskus pönkittää isoja rintojani..

Vai pitääkö tyytyä tavallisiin mielestäni ei niin mukaviin liiveihin. Vai mennä rintojen piennennysleikkaukseen.. Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä? Tallottavan unelmapannari Annoin muutama päivä sitten vaimolle kunnon nuolentasession ja palkkioksi sain reipasta tallontaa. Haluaisin alistaa miestä perseelläni Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski. Kyllähän Töölöstä Wiipurin Erikoiskorsettiliikkeestä löytyy joko valmiina tai tehtynä.

Eikä hintakaan ole lopujen lopuksi paha laatuun verrattuna. Osta samantien kahdet niin pärjäät kyllä pitkään. Joulu lähestyy, toivopa lahjakorttia, minä onnistuin saamaan yhdeltä jäbältä ilman sitoumuksia. Piti vain esitellä ongelmaani hänelle noin niinkuin au naturel Lindexin myymälöissä on melko hyvät valikoimat isompiakin liivejä.

Kyllä niitä isompia kokoja saa halvemmallakin, mutta se riippuu siitä mistäpäin Suomea kirjoittelet. Kappa allista löytyy myös isoja kokoja edullisesti on näköisiä eikä mitään rumiluksia, olen usein ostanut sieltä kaikenlaista pitsistä. Ja koot varmasti riittää koska itse käytän E- kuppia.

Tuttu ongelma,löysin vahingossa ratkaisun. Viipuri,Tallinna ja etelässä kaikki markkinat,löytyy kokoa ja väriä,pitsiä,kaaritukia jne. Hinnat 35mkmk ja pakettiin kuuluu vielä pöksytkin.

Suomesta löytänyt nättejä liivejä Seppälän "isojen tyttöjen" osastolta hinnat mk. En ymmärrä pieni rintaisia naisia jotka valittavat että haluavat suuremmat rinnat, olisivat vaan ihan tyytyväisiä, ei näistä ole kuin vaivaa! Mä kuulun myös näihin isorintaisiin, kuppikoko on DD Ostin ennen jotain liivejä Seppäläst ja Kappahlista, mut en enää! Kantsii ostaa kunnon merkkiliivejä, esim. Triumph, Patricia of Finland jne.

2 thoughts on “Leikit ja fetissit c kuppikoko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *